Nieuw & super handig.

De opvouwbare spijker vastleg pin. Deze vastleg pin weegt maar liefst 245 gram en is opvouwbaar, waardoor deze makkelijk mee te nemen is in bijvoorbeeld jas of tas. De lengte van deze pin is ongeveer 25 cm en opgevouwen maar liefst 13 x 3 cm.

De vastleg pin is ontworpen en gemaakt door een van onze partners en is voor zien van een groot oog en een dubbele veersluiting. Deze pin is gemaakt van roest vrij staal en heeft een punt om hem makkelijk in de grond te steken.

 

 Sinds kort hebben we ons eigen YouTube kanaal. Op dit kanaal zullen we diverse (korte) video's plaatsen die betrekking hebben op ons assortiment, eigen hond(en) en trainingen.

Klik hieronder op het YouTube logo om je te abonneren op ons kanaal, of bekijk anders een aantal video's op onze website via de knop, lees meer: YouTube & Video's.

Dit artikel vermeld een overzicht van instructies en extra informatie van onze producten en diensten.
Deze informatie en instructie bladen zijn opgemaakt in het formaat van PDF en mogen en kunnen door u als gebruiker gedownload worden.
Op deze wijze willen wij ons onderscheiden van andere webshops en kunnen we u een extra stukje service aanbieden.

Voor onze Belgische klanten hebben we sinds kort een extra betaalservice. Tijdens het bestelproces heeft u nu de mogelijkheid om naast de vertrouwde betaalmethodes, de bestelling af te ronden met Bancontact/Mister Cash. Meer informatie over deze betaalmethode leest u verder op de website www.bancontact.com

Al onze bestellingen worden verzonden met PostNL en kunt u volgen via: www.tracktrace.nl

 

In dit artikel probeer ik u uit te leggen dat het verschil tussen de verschillende merken en onze dummies niet aan de buitenkant te zien is. Het grote verschil zit hem dan ook in de binnenkant (de vulling). Tijdens diverse oefeningen blijkt, dat als we de diverse merken dummies op een grote hoop neerleggen, er altijd merken zijn die er als eerste worden geapporteerd. Er zijn dus ook merken die lang blijven liggen.